30
JOU
08.00
E1, Turnaus

RNK - SporttiMix-turnaus  

Raisio

SporttiMix-turnaus

Raision Nuorisokiekon 2006 ikäluokka järjestää E1-ikäluokan AA+ -tasoisen turnauksen Raisiossa 30.12.2017. Mukana on kahdeksan (8) E1 ikäluokan joukkuetta. Turnaus pelataan Raision kahdessa vierekkäin sijaitsevassa hallissa yhden päivän aikana.

Alkusarjat pelataan kahdessa lohkossa. Kaikkien otteluiden kesto 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max 50 minuuttia. Turnauksen aikana jokainen joukkue pelaa neljä (4) ottelua, kolme (3) alkusarjan ottelua ja sen jälkeen sijoitusottelun. Kaikki joukkueet palkitaan ja turnauksen voittaja palkitaan pokaalilla. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan turnauksen tsempparipelaaja.

Blues LV White, Espoo
Grifk, Kauniainen
HaKI, Lohja
Kurra, Klaukkala
LujaLäki, Lauttakylä
PaiHa, Paimio
Rockets, Loimaa
ja kotijoukkue RNK

Tarkemmat otteluohjelmat löydät osoitteesta http://www.gameresultsonline.com/rnk06/sporttimix-...

Tarkemmat lohkotilanteet päivittyvät osoitteeseen http://www.gameresultsonline.com/rnk06/sporttimix-...

Hyvää tuottoa kotimaisella pastalla!

Makupasta on ravinteikas ja maukas kotimainen pastatuote. Tuote valmistetaan lähiruokana maatilalla. Makupastan tuotteista on koottu urheilujoukkueille ja koululuokille varainkeruulaatikko, joka kantaa nimeä SporttiMix. Pasta on mainio varainkeruutuote, koska sitä kuluu arjessa ja hyvälle tuotteelle on mahdollista saada jatkotilauksia helposti.

5 euroa jokaisesta myydystä laatikosta

Yhden laatikon hinta on 11 euroa. Se pitää sisällään kuusi erilaista pastapussia. Ulosmyyntihinnan voitte toki päättää itse, mutta erimerkkilaskelmissa on käytetty hintaa 16 euroa / laatikko. Näin myyjälle jää 5 euroa jokaisesta myydystä laatikosta.

SporttiMix -varainkeruutuote on pakattu kuusi pastapussia sisältäviin, helposti pinottaviin laatikoihin, joiden jakelu tilaajille sujuu vaivattomasti. SporttiMix –pastalaatikot ovat kevyitä kuljettaa ja ne säilyvät huoneenlämmössä.

http://sporttimix.fi/

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi