Raisio, Kerttulan jäähalli 1

Hyvä RRRaisio!!

RNK Hoci - VG-62 3-2

Kauden ensimmäisestä E18-tien derbystä jää täysi pistepotti RNK:n haaviin. Tasainen vääntö ei jättänyt ketään kylmäksi ja ennakossa annetusta viihdetakuusta pidettiin varmasti kiinni.

Hetken jo näytti että trillerin ratkaisuun tarvitaan jatkoerä, kun vierailija tasoitti RNK:n pitkään säilyneen maalin johdon 2-2:n vain muutama minuutti ennen 3.erän päätössummeria. Vaan eipä hätää: pitkän ja hartaan kulmapainin jälkeen Severi Kallio unohtuu maalin kulmalle juuri pakasta vedetty CCM-maila kiiltäen. Kulmasta pikku neppi lapaan, limppu ylähyllylle hillopurkin viereen ja ajassa 58:51 kotiyleisö vapautuu mylvimään. Mieletön huipennus!

Eilisen tapahtumat:

VG:stä näki että kyseessä on melko organisoitu joukkue joka pystyi vähän vajavaisella rosterillakin luomaan tilanteita pelitapansa kautta. RNK:n perinteinen viihdearvoon nojaava, hyökkäävä puoliorganisoitu flow -lätkä toi kuitenkin tuloksen eilen ja siihen luotamme jatkossakin. Hienoja paikallismatseja on vielä luvassa.

Muissa uutisissa: Liigan eilisessä TPS-Hifk pelissä juhlittiin legendaarisen Mal Davisin hienoa TPS-uraa. Moni ei tiedäkään, että mies pelasi Suomen visiittinsä viimeiset pelit Raisiossa, silloisessa Raisio HT:ssa kaudella 1990-91. ”It was a privilege and a huge honour”, Davisin kerrotaan kommentoineen muistoja niiden kahden pelin ajoilta. Me muistamme Mal, me muistamme lämmöllä!

Mal Davisin ura Eliteprospect.comissa:

#respect #21200

Tilastot

3 - 2

VG-62 / Naantali
0 - 12 - 01 - 1
30'Jäähy: 2 minKaarto Kalle
31'MaaliMäkitalo Antti
31'MaalisyöttöLehtonen Miikka
31'2. maalisyöttöLahtonen Aleksi
31'Jäähy: 2 minSetälä Teemu
34'MaaliLehtonen Aku
34'MaalisyöttöLahtonen Aleksi
34'2. maalisyöttöSetälä Teemu
58'MaaliKallio Severi
58'MaalisyöttöSuomi Juuso
58'2. maalisyöttöLehtimäki Tommi
59'Jäähy: 2 minLehtimäki Tommi