B, B nuorten alueliiga lohko 4

RNK - LJK  5 - 6

Raisio

RNK B - LJK B 5-6 (la 10.2)

Ensimmäinen erä: Rnk aloitti hyvin. Vastustaja pääsi peliin mukaan. LJK:lle vasta hyökkäyksestä 0-1. Vastustaja sai otteen ja hyökkäykset alkoivat vyöryä Rnk päädyssä. Yksi pelaaja unohtui maalille 0-2. Vastustaja läpiajo otettiin väärin keinoin ja vastustajalle rankkari. Maalivahti torjui. Vastustajan paine tuotti tulosta hetkeä myöhemmin 0-3. Rnk otti aikalisän, joukkue heräsi ja kavennus 1-3. Erän loppupuolella vastustajan Emil Smeds sinetöi hattutempun 1-4.

Toinen erä: Rnk aloitti hyvin. Erän alussa maalin edestä ohjuri 2-4. Vastustaja kuittasi nopeasti 2-5. Rnk vaihtoi maalivahdin. Vastustaja alkoi väsyä. Rnk pääsi kahden miehen ylivoimalla yrittämään, ei maalia. Lopulta yhden miehen ylivoimalla kavennus 3-5. Erän lopussa taas ylivoimaa, ei onnistumista.

Kolmas erä: jaksaako vastustaja? Painopiste siirtynyt LJK päätyyn. Hyökkäykset aaltoilevat molemmin puolin. Ljk:lle jäähy, pari minuuttia erää pelattu. Ei maalia. Ljk ylivoima, ei maalia.

Loviisa iskee 3-6. Tiukan väännön jälkeen Rnk kaventaa 4-6. Ljk ylivoimalla. Nurmelle laitataklaus 2+10, loppupeli kopissa. Maalivahdin vaihto rnk:lle 3minuuttia peliaikaa jäljellä.Uusi vaihto Kilpi takaisin maaliin. Pari minnuutia jäljellä, maalivahti pois 6:lla 5 vastaan. Mattila ottaa jäähyn. Ljk ylivoimalla. Blomqvist tekee av-maalin. 5-6. Tiukkaa vääntöä. Jännä peli. Pari sekuntti aloitus ljk päädyssä. Kaksi hyvää yritystä, ei maalia