RNK - Kiekkohait B  7 - 3

Raisio

RNK B - Kiekkohait B 7 - 3 (11.2)

Tiukka "paikallis" peli alkaa

Ensimmäinen erä:alkaa tasaisissa merkeissä. Vieraille jäähy n. 2 min pelattu. Alussa vaikeuksia saada kiekko hyökkäysalueelle. Ei maalia ylivoimalla. RNK hallitsee tilannetta. Vastustajalle pari jäähyä erän puolivälissä.ylivoima tuottaa tulosta 1-0. Paine jatkuu Kiekkohait päässä. Muutamilla Kiekkohait pelaajilla ei hermo tunnu kestävän. Lisää jäähyjä. Hait aloittaa sikailut. Poikkaittaista lähes joka taklauksessa. 0-2 ylivoimalla ja 0-3 myös ylivoimalla. No lopulta RNK:lle jäähy. Ei maalia. Rnk:lle toinen jäähy. Ei maalia, toiseen erään jäi viellä 40 sekuntia jäähyä.

Toinen erä: alkaa rnk:n alivoimalla. Ylivoima alkoi tiukalla 2-1 hyökkäyksellä, maalivahti selvittää tilanteen. Ottelu etenee tasaisissa merkeissä. Kilveltä muutama hieno kilpi torjunta. Puolivälissä rnk:lle jäähy. Kosenen kiekkohailta suihkuun väkivaltaisuus. Rnklle myös jäähy tappelusta. Selvittelyt kestää hiukan. Tuomarit on ollu hyvät tähän asti. Kiekkohaille ainakin 5min. Peli jatkuu neljällä molemmilla. Kiekkohait kaventaa maalin edestä 3-1. Rnk johtoon Nurmen hienolla ohjauksella.4-1. Paine vastustajan päädyssä. Hienolla vanhanaikaisella 5-1.

Kolmas erä: vastustaja alkaa väsyä, tässä näkyy kesäharjoittelun merkitys. Kolmatta erää 40 s pelattu rnk 6-1. Vastahyökkäyksestä kiekkohait kaventaa 6-2. Ekalla minuutilla. Kiekkohaille jäähy ja käytös rangaistuksia. Rnk viidellä kolmea vastaan. Ei maalia. Rnk jäähylle. Ei maalia. Kilvellä muutama hieno hanska torjunta. Siiten lirahti längistä 6-3. Kilpi paikkaa hienolla hanska torjunnalla. Taklaus laidassa ei jäähyä.Lehto painaa 7-3, maalin edestä. Tiukka vääntö rnk maalilla. Rnklle jäähy kolme minsaa peliaikaa. Peli päättyy rnk voittoon. Tuomari kaksikolla hyvin peli hallussa, kiekkohain ylilyönneissä. Hyvää opastusta myös toimitsijoille.