B, B nuorten alueliiga lohko 4

RNK - KURRA  5 - 4

Raisio

Lauantai-illan jännitysnäytelmä; 5-4 voitto

Lauantai-illan jännitysnäytelmä alkoi tasaisella väännöllä, kiekko liikkui päästä päähän. Kurra onnistui ensimmäisenä maalinteossa. RNK onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin nopeasti 1-1, tämä oli ensimmäisen erän tulos. Toisessa erässä peli jatkui tasaisena, kunnes vierasjoukkue sai lyhyessä ajassa kaksi maalia, 1-3 johto tuli rangaistuslaukauksella. RNK onnistui kaventamaan 3-2 kahden pelaajan ylivoimalla ja kolmannen erän aluksi RNK tasoitti pelin 3-3. Tasainen vääntö jatkui, kunnes vieraat onnistuivat jälleen tekemään johtomaalin, RNK ei lannistunut vaan onnistui jälleen tasoittamaan pelin ylivoimalla 4-4. Kun peliä oli jäljellä kaksi minuuttia, RNK siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon joukkuiden pelatessa tasavajaalla. Kurra yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta yleisön riemuksi kotijoukkue onnistui pitämään johtoasemansa. Tärkeät kaksi pistettä jäi siis Raisioon.