Raisio, Kerttulan jäähalli 1

Sunnuntai - viikon 44 top 1 päivä!

Ja tuosta!

RNK Hoci - EjL 8-2

Kuten luvattiin, siipipaidat tulivat lentämällä kotisaluunan luukuista sisään: laikka punaisena painetun 1.erän jälkeen taulussa jo 4-0. RNK:n paranneltu versio Marko Anttilasta, eli Antti Mäkitalo hurjasteli tyylipuhtaan hattutempun alle 10 minuuttiin ja käynnisti lehtereillä spekulaatiot jopa mahdollisesta maajoukkuekutsusta.

Jännitettävää silti riitti, kun RNK kitkutteli lähes 20 minuuttia 2-divarin vaarallisimmassa neljän maalin johdossa. Pidempään Rautaliigaa seurailleet tietävät että siitä on toisinaan yhdenkin päästetyn maalin myötä hyvin lyhyt matka totaaliseen kontrollin menetykseen. Tällä kertaa saatiin kuitenkin ”vapauttavat” osumat tehtyä.

Päivän erikoinen: Samu Pyyhtiä painoi 2.erässä ranteella niin kovaa takayläkulmaan että sai ylänahkasta melkein paluukiekon siniviivalle. Kädet hillitysti kattoon. Vastustaja lopettaa pelaamisen. Maalivahti ottaa hiljaa hörpyn juomapullosta ja varmaan antoi itselleen synninpäästön - eihän noita ota kukaan kiinni. Mutta jotenkin vaan koko tilanne meni tuomariparilta täysin ohi! Eipä siinä sitten, pienen epäuskoisen huvittuneen torikokouksen jälkeen jatkettiin samoista lukemista hyökkäyspään aloituksella. Nää on näitä.

Täytyy tietysti muistaa että emmehän mekään aivan täydellisiä jääkiekkoilijoita ole, rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu kaikille. Koko tilanne menee vahvasti kategoriaan ”vain Rautaliigassa” - tällaista viihdettä harvemmin pääsee ammattilaissarjoissa todistamaan!

Päivän tilastot:

Tilastot

8 - 2

EjL / Eurajoki
4 - 02 - 22 - 0
3'MaaliSuomi Juuso
3'MaalisyöttöKallio Severi
3'2. maalisyöttöLehtimäki Tommi
5'MaaliMäkitalo Antti
5'MaalisyöttöHeinonen Samu
5'2. maalisyöttöLehtonen Miikka
9'MaaliMäkitalo Antti
9'MaalisyöttöVirtaniemi Vertti
9'2. maalisyöttöHalmeenmäki Juuso
14'MaaliMäkitalo Antti
14'MaalisyöttöLehtonen Miikka
14'2. maalisyöttöHeinonen Samu
23'MaaliMickelsson Jouni
23'MaalisyöttöSetälä Teemu
23'2. maalisyöttöLehtonen Aku
32'MaaliSetälä Teemu
32'MaalisyöttöHalmeenmäki Juuso
35'Jäähy: 2 minMäkitalo Antti
36'Jäähy: 2 minKaarto Kalle
45'Jäähy: 2 minLehtimäki Tommi
51'MaaliLehtimäki Tommi
51'MaalisyöttöKallio Severi
51'2. maalisyöttöHalmeenmäki Juuso
56'MaaliHeinonen Samu
56'MaalisyöttöHalmeenmäki Juuso
56'2. maalisyöttöVirtaniemi Vertti