Kylmää kyytiä Luvialla
Julkaistu: 28.09.2018 00.00

LuKi-82 - RNK Flyers 16-1 (4-0, 5-0, 5-1, 2-0)

Lauantaina kausi startattiin, kun matkustimme Luvian vieraaksi. Liekö syynä sitten häikäistyminen Luvian jäähallin uusissa valoissa, emme saaneet toivottua starttia ottelulle.

LuKi oli vahvempi jokaisella osa-alueella ja sai onnistumisia laajalla rintamalla heti ensimmäisessä erässä. Hyökkäyspelimme ei pyörinyt ja puolustusalueella vietimme liikaa aikaa. Jäähyilykin osaltaan hankaloitti peliä. Kahden erän jälkeen peli oli Luvian hyväksi jo 9-0.

Pitkän erätauon jälkeen pääsimme suurimmasta jännityksestä eroon. Syötöt alkoivat tarttua paremmin ja saimme peliä pyörimään. Maalinteko tuotti silti vaikeuksia. Kolmannen erän lopussa kuitenkin rookiemme #18 Suvi Uschanow avasi SM-maalitilinsä upottaen rinkulan Maria Perkkolan selän taakse. Peli parani koko ottelun myötä ja viimeinen erä oli jo hyvää taistelua renkaasta.

Huomenna sunnuntaina taistelu pisteistä jatkuu kotiluolassamme, kun vastaamme saapuu Lahti Ringette. Luvassa on tiukkaa vääntöä. Tämän päivän tappion jälkeen sinikeltainen tiimimme on entistä luottavaisempi ja nälkäisempi. Kaikki paikalle klo 15:00 kannustamaan RNK Flyers pisteille!