Hyvinkää - RNK Flyers
Julkaistu: 22.10.2018 00.00

Lauantaina 6.10. päästiin tämän kauden ensimmäiselle bussireissulle, kun suuntasimme pistejahtiin Hyvinkäälle. Hyvinkäällä oltiin hyvissä ajoin, joten alkukävelyn yhteydessä ehdittiin muutama ryhmäkuvakin nappaamaan.

Ensimmäinen erä lähti tasaisissa merkeissä, mutta pääsimme juhlimaan avausmaalia Susanna Tapanin laittaessa renkaan Hyvinkään verkkoihin. Erässä onnistuttiin vielä kolmesti: Henna Mantereen ja Reetta Nikkolan osuessa maaliin sekä Tapanin iskettyä toistamiseen. Myös Hyvinkää avasi maalitilinsä aivan erän lopulla.

Toisen erän alkuun Hyvinkää sai pelistä paremmin kiinni ja vaihdot varsinkin omassa päädyssämme venyivät turhan pitkiksi. Syöttöjen vastaanotossa ja renkaanhallinnassa oli paljon parantamisen varaa, ja erässä mentiinkin päädystä päätyyn.
Tahmeasta toisesta erästä huolimatta pitkälle tauolle lähdettiin 1-4 lukemissa.

Kahdessa viimeisessä erässä saimme parannettua peliämme ja pääsimmekin iskemään vielä kolmesti. Hyvinkään onnistuttua vain kerran, lopputulokseksi 2-7 ja kaksi pistettä Raisioon.

Vierasvoittotili on nyt avattu ja tästä on hyvä jatkaa matkaa, vaikka vielä jäikin paljon parannettavaa etenkin pelikovuudessa ja -rohkeudessa. Myös ensimmäisen sinisen ylitykset aiheuttivat välillä päänvaivaa, joten nämä mielessä jatketaan kovaa työntekoa päämäärää kohti!

Seuraavan kerran pisteitä on jaossa taas 13.10, kun suuntaamme nälkäisinä Lahteen SOL Areenalle.