Esittely
Ottelutilastot
RNK Flyers - NoU Ringette
2017-2018 - RNK Flyers - Naisten SM-sarja
Klo 14:30 Kerttulan jäähalli 1
17
Jou

RNK Flyers -NoU Ringette , 6 - 5


Sunnuntaina saimme vastaamme NoU:n. Odotettavissa oli tiukka taistelu, sillä kumpikin joukkue oli onnistunut kahdessa edellisessä kohtaamisessa nappaamaan voiton.

Ilmassa oli jännitystä, kun Nokia pääsi jo ennen erän puoliväliä 0-2 johtoon. Ehdimme ensimmäisen erän aikana kuitenkin tasoittamaan Tanja Elorannan ja Janita Järvisen maaleilla.
Toisessa erässä peli jatkui tasaisena, mutta maalipaikoista huolimatta kumpikaan joukkue ei tehnyt maaleja.

Kolmannessa erässä päästimme Nokia hetkellisesti 3-2 johtoon, mutta kapteenimme Susanna Tapani tasoitti pelin vain puolentoista minuutin kuluttua.
Neljänteen eräön lähdimme siis tasatilanteessa 3-3. Tunteet kuumenivat hetkeksi, kun Nokia meni 3-4-johtoon riistettyään renkaan maalivahdin alueelta. Tämän seurauksena pakkamme meni hetkellisesti sekaisin, ja Nokia karkasi jo 3-5-johtoon. Hetkellisen mustan hetken jälkeen jatkoimme peliä entistä sisuuntuneempana ja pääsimmekin tasoihin Tapanin ja Elorannan maaleilla.
Viimeisen erän jännitysnäytelmä sai täydellisen lopun, kun Henni Isaksson teki voittomaalin 3,5 minuuttia ennen loppua.
Parhaana pelaajana palkittiin Tanja Eloranta tehoilla 2+1, ja pelimunan sai voittomaalin tehnyt Henni Isaksson tehoilla 1+2.

Viikonlopun kolmen pisteen avulla pystyimme säilyttämään asemamme sarjan toisella sijalla. Tästä onkin hyvä lähteä viettämään joulutaukoa!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Flyers 6 - 5
(2 - 2) (0 - 0) (1 - 1) (3 - 2)
NoU Ringette
Lisää uutisia
Ringette
«  Tammikuu   »
Kategoriat