Julkaistu: 02.01.2018 00.00

Luistelukoulun käytännön info

Käytännön infoa:

  • Saavuttehan ajoissa paikalle. Lapsen tulee olla luistimet jalassa harjoitusten alkaessa.
  • Harjoitusten aikana aition tulee olla tyhjä. Halutessaan vanhemmat voivat seurata lapsen luistelua jäähallin kahviosta tai katsomosta. Vanhemmat kuitenkin saattavat lapsen jään laidalle harjoitusten alussa ja hakevat lapsen siitä harjoitusten päätyttyä. Jäähallilla olo harjoitusten aikana ei ole välttämätöntä, esimerkiksi alueen kuntorataa tai urheilukenttää kannattaa hyödyntää. Valmentajilla on aina vanhempien puhelinnumerot mukana jäänlaidalla.
  • Lapset jaetaan taitotason ja iän mukaan pienempiin ryhmiin, jotka nimetään värien mukaan. Taitojen karttuessa ryhmää voi vaihtaa tarpeen mukaan myös kesken kauden. Jokaiselle ryhmällä on omat 1-2 valmentajaa.
  • Lapsi saa ensimmäisten kertojen aikana oman luistelukouluvihon. Vihkoon kerätään tarroja osallistumiskerroista ja opetelluista asioista. Tuo siis vihko mukaan jokaisiin harjoituksiin. Vihot kerätään ennen harjoitusten alkua pukukopin pöydällä olevaan laatikkoon. Mikäli tulet myöhässä, pyydäthön itse tarran harjoituksen jälkeen, emme ota vihkoja vastaan jäälle.
  • Jokaisella pienryhmällä on oma nalle tai muu pehmo. Joka harjoitusten päätteeksi yksi reipas ja iloinen harjoittelija saa nallen viikoksi kotiin. Muistathan tuoda sen takaisin seuraavalla kerralla.
  • Muutoksista yms ilmoitetaan sähköpostitse, ilmoitathan siis lapsen tietoihin ajantasaisen sähköpostiosoitteen, jota luetaan säännöllisesti.

Olethan mieltä askarruttavissa asioissa rohkeasti yhteydessä luistelukouluvastaavaan joko sähköpostitse luistelukoulu@rnk.fi tai puhelimitse 050-5950780 /Henna Oksa

Seuran uusimmat

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi