Vuosi lähestyy loppuaan
24.11.2017 11:32 Puheenjohtajan palsta / Seuran etusivu

Menestyksekäs vuosi 2017 lähestyy loppuaan!

Vuosi on ollut seuralle monella tapaa vaiherikas ja menestyksekäs. Keväällä seuran ringeten SM -sarjassa pelaavaa joukkue RNK Flyers voitti historian toisen Suomen mestaruuden, joka varmasti oli enemmän kuin ansaittu monelle pitkään joukkueen mukana matkanneelle. Samaan aikaan taitoluistelupuolella aikuisjoukkueemme Sand Christals saavutti muodostelmaluistelussa Suomen mestaruuden. Mahtavia saavutuksia molemmat! Joulukuun alussa saatiin kruunu kuluvalle vuodelle, kun Suomi pääsi juhlimaan ringeten maailmanmestaruutta. Suomen pelipaitaa seurastamme kantoivat Fiia Impilä, Susanna Tapani ja Tanja Eloranta. Joukkueen päävalmentajana toimi Timo Himberg, joka valmensi SM kultaa voittanutta RNK Flyers joukkuetta keväällä 2017. Lämpimät onnittelut kultamitalista! Tähän, kun lisätään seuran jääkiekkopuolella erinomaisesti sekä kotimaisissa, että kansainvälisissä turnauksissa menestyneet juniorijoukkueet, voidaan kulunutta vuotta pitää Raision Nuorisokiekon osalta erinomaisena!!

Vuoden aikana seuran hallitus muuttui, joka on tuonut varmasti mukanaan sekä uutta, että luopumisen tuskaa jostain vanhasta. Seuran kehittäminen on pitkäjänteistä työtä ja tänä vuonna 40 -vuotta täyttävää seuraa on hienosti viety eteenpäin sen juuria unohtamatta. Olemme monella tavalla lasten ja nuorten harrastamisen suhteen murroksessa. Rinnalle on tullut uusia kilpailevia harrastusmuotoja, joiden pariin hakeutuu tietty osa myös perinteisen jääurheilun harrastajista. Ihmisten ajankäyttö on muuttunut, työn ja vapaa-ajan välinen ero on kaventunut ja tulee kaventumaan tulevaisuudessa entisestään. Ihmiset ovat valmiimpia maksamaan palvelusta, kuin että he olisivat itse jollain tavalla tuottamassa sitä. Digitaalisuuden myötä ollemme entistä enemmän verkoistoituneita sosiaalisen median kautta ja ihmisten välinen suora kanssa käyminen on vähentynymässä.

Tässä murroksessa RNK haluaa osaltaan kuitenkin olla mukana ja muuttumassa seuraavaa 40-vuoden matkaa varten. Haluamme tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän toiminnan laatuun. Lasten ja nuorten on saatava jokaisessa seuran ja sen alla toimivien joukkueiden tilaisuuksissa laadukasta ohjausta. Olemme seurana vastuussa näiden lasten ja nuorten hyvinvoinnista, jolloin meidän on entistä enemmän panostettava myös yksittäisen harrastajan tarpeiden huomioimiseen. Panostamme ohjaajien kouluttamiseen ja avoimen keskusteluyhteyden rakentamiseen seuran / joukkueiden ja vanhempien välille. Meille seurana on tärkeää, että meidän tilaisuuksissa viihdytään ja suvaitaan erilaisuutta.

Matkalla laadukkuuteen pyrimme parantamaan myös seuran sisäistä ja ulkoista viestintää. Ulkoisen viestinnän ensimmäisiä näkyviä muutoksia nähdään esimerkiksi tämän uusiutuneen kotisivun kautta. Haluamme tuoda läpinäkyvästi esille seuran eri joukkueiden toimintaa, uutisoimalla niistä tämän kanavan kautta. Tulemme vuoden 2018 alusta alkaen kertomaan säännöllisesti myös seuran kuulumisista yleisesti, huomioiden seuran eri lajien yleisen tilanteen. On tärkeää, että olemme läpinäkyviä ja toivomme myös tämän aikaansaavan positiivista keskustelua seuran käyttämissä medioissa.

Ole mukana matkassamme kohti laadukasta ja monipuolista jääurheilua, jonka osalta seuralla on jo pitkät perinteet!

Rauhallista joulunaikaa ja vuoden viimeisiä viikkoja!

Juha Laukkanen


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat