Kuukausi kauden 2018-2019 alkuun - Hocin joukkue muotoutumassa valmiiksi
16.7.2018 10:44 Uutiset / Hoci

Kuva hieman valehtee. Ei tää niin totista hommaa ole!

Kesätreenejä on saatu painaa (luonnollisesti omatoimisesti) kohtalaisissa keleissä, ja nyt on loppukirin paikka. Jäätreenien alkuun on muutaman päivän vajaa kuukausi aikaa!

Jäälle mennään tiistaina 14.8., tutut vakiovuorojen ajat pätevät tälläkin kaudella. Joukkueen muodostaminen on lähestulkoon valmis. Muutamia viime kausien pelaajia ollaan menetetty erinäisten syiden vuoksi, osa lopullisesti ja osa (ehkä) väliaikaisesti.

Maailman vahvin Mikko Vihtola muutti perheinensä Kuopion nurkille, joten Mikkoa ei valitettavasti enää RNK:n paidassa nähdä. Äikkään veljekset Roope ja Rami puolestaan ovat ainakin syyskauden ulkona kouluun liittyvien opiskelijavaihtojen vuoksi. Maalivahtipuolelta menetyksenä on Aki Rönnkvist, jolla ikävästi myös työt ja opiskelut haittaavat hyvää harrastusta..

Tulopuolella on taas toisaalta positiivisen vilkas kuhina! GM:n puhelin on pirissyt yllättävän kovaa tahtia, kun viime kauden finaalijoukkueen sinikeltaiset värit ovat taas alkaneet kiinnostamaan oman kunnan ulkopuolella. Emme valita! Nuorta, innokasta verta on siis ensi kaudeksi tulossa joukkueeseen. Palaamme nimien parissa myöhemmin. Huhu kertoo myös kovan luokan paluumuuttajasta tolppien väliin... Kahtotaan ny, pysyykö kala koukussa loppuun asti!

Hieman on kuitenkin vielä puutteita joukkueessa, porukkaan kaivataan 1-2 puolustajaa sekä yhtä maalivahtia. Eli jos sinua / tuntemaasi kaveria kiinnostaa pelaaminen Raisiossa, ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Hyvää ja nautinnollista kesää kaikille!


Terveisin,

RNK Hoci / Jouni Mickelsson (valmentaja / GM)

jmickelsson@gmail.com / 040 584 2291


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Elokuu   »
Kategoriat