RNK:n toiminnanjohtaja aloittaa 1.8.2018
30.7.2018 22:57 Uutiset / Seuran etusivu

Laura Kontto RNK:n toiminnanjohtajaksi!

Raision Nuorisokiekko ry:n päätoimisena toiminnanjohtajana aloittaa 1.8.2018 alkaen Laura Kontto.

Lauralla on monipuolinen urheilutausta viisi vuotiaana aloitetun ringeten ohella: lajien kirjoon ovat kuuluneet mm. jalkapallo, pesäpallo, yleisurheilu ja hiihto. Ringeten SM-sarjaa Laura on pelannut Turussa, Naantalissa sekä Raisiossa ja häneltä löytyykin Suomen mestaruus vuodelta 2006. Viimeiset seitsemän vuotta Laura on pelannut Turun Ringeten harrastejoukkueessa ZhuZhu Pets:ssa. Aktiiviuran ohella hän on valmentanut aikoinaan E- ja D-junnuja Raisiossa neljä kautta, palaten viime kaudella RNK:n F-junnujen valmentajaksi. Viimeiset kaksi vuotta Laura on vaikuttanut lisäksi Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitossa, toimien tällä hetkellä Ringeten lajiryhmän puheenjohtajana.

Laura on aikaisemmin työskennellyt pitkään Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Työn ohella suoritetut projektijohtamisen opinnot ja Yhdysvalloissa vietetty aika herättivät hänessä kuitenkin vahvan tunteen siitä, että aika Tyksissä oli tullut tiensä päähän. Kaukalopallo- ja ringetteliiton toimesta Lauralle vinkattu Suomen olympiakomitean järjestämä urheilujohtamisen koulutus vaikutti yllättäen erittäin mielenkiintoiselta, voisiko tuleva ura löytyä rakkaan lajin parista? Lähes sadasta hakijasta Laura olikin lopulta 20 onnekkaan koulutukseen pääsijän joukossa. Sinnikkäällä työllään Laura on onnistunut päättämään molemmat koulutuksensa, hoitamaan luottamustoimensa, tekemään vähän keikkatöitä ja valmentamaan. Omaa jaksamista tukee säännöllinen liikkuminen ja musiikki. Näiden ohella kesäisin mökillä vietitty aika ja talvisin lumiset rinteet sekä etelään matkailu antaa täydellistä vastapainoa työlle.

Uudessa työssään, RNK:n toiminnanjohtajana, Lauralla on kunnianhimoiset tavoitteet. Hän on ihminen, joka haluaa kokeilla eri asioita ja sen vuoksi kaikkea ei tulla tekemään "niin kuin aina ennenkin". Maailma on muuttunut valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana ja Lauran mielestä se tarkoittaa myös sitä, että seuratoiminnan on pysyttävä muutoksissa mukana. Kokeilemalla oppii parhaiten ja kaikki kokeilut eivät varmastikaan johda hyviin tai onnistuneisiin lopputuloksiin, mutta ainakin saamme RNK:ssa tietoa, mikä toimii ja mikä ei.

Laura tunnistaa, että hänelle tulee paljon uusia ihmisiä ja asioita opeteltavaksi, mutta hän ottaa haasteen innolla vastaan. Samalla Laura sanoo joutuvansa itsekin harjoittelemaan malttia: asiat eivät muutu hetkessä… Pienin askelin mennään eteenpäin ja tehdään yhdessä RNK:sta entistäkin hienompi jääurheiluseura!

Lauran tehtävänä on mm. vastata seuran toiminnan suunnittelusta ja pitkäjänteisestä kehittämisestä, huolehtia seuran päivittäisestä toiminnasta yhdessä seurassa toimivien jaostojen ja joukkueiden kanssa sekä vastata seuran sisäisestä ja ulkoisesta markkinoinnista ja viestinnästä. Lauran tavoittaa parhaiten sähköpostilla toimisto@rnk.fi tai laura.kontto@rnk.fi ja erikseen sovittaessa Kerttulan jäähallin toimistolta.

Lauralle lämpimästi tervetuloa seuraan ja onnea sekä menestystä tehtävän hoitamiseen!

Raision Nuorisokiekko ry:n hallitus


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat