RNK:n ja STR:n luistelukoulu
1.9.2018 20:44 Uutiset / Seuran etusivu

RNK:n ja STR:n yhdistävät luistelukoulut

RNK ja STR aloittavat yhteistyön ja yhdistävät luistelukoulut. Ajatus seurojen tiiviimmästä yhteistyöstä on ollut mielessä jo pidempään, ja nyt tuli sopiva tilaisuus yhdistää voimat ja laittaa suunnitelmia käytäntöön. Yhteistyön ansiosta luistelukoululaiset saavat lisää mahdollisuuksia jääurheilun harrastamiseen Raisiossa.

Luistelukoulujen yhdistämisen myötä myös ohjaajat tekevät tiivistä yhteistyötä, joka tarkoittaa entistä laadukkaampaa ja yksilöllisempää valmennusta. Luistelukoululaisten taitojen kehittyessä heillä on mahdollisuus siirtyä jääkiekon, ringeten, muodostelmaluistelun tai yksinluistelun ryhmiin ilman lisäkustannuksia. Tällä tavalla myös luistelukouluun saadaan koko ajan lisää uusia harrastajia.

Me RNK:ssa olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä yhteistyöstä STR:n kanssa, joten tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat harrastajat!

Luistelukoulu järjestetään Kerttulan 2 jäähallissa maanantaisin klo 17.15-18.15 ajalla 3.9.2018-31.3.2019. Luistelukouluun ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa RNK:n myClubin https://rnk.myclub.fi/flow/events/934481 kautta. Muistithan, että kaikkiin kouluihin saa tulla tutustumaan kaksi kertaa maksutta.


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat