Hocin kausi 2018-2019 avattu - voitokkaasti!
24.9.2018 12:43 Uutiset / Hoci

Ilon kautta!

RNK Hoci - KuKi 5-3

RNK on irti telineistä!
Kesällä hyvin levännyt Hoci painoi avauserässä hommia laikka punaisena, ja työnteko palkittiin vakuuttavalla 4-1 johdolla. Erän, illan ja kenties koko viikon shokeeraavin hetki koettiin heti alussa, kun vuoden tauon jälkeen paluun pelikentille tehnyt Miska Piirainen lanasi vastustajan tyylipuhtaasti vastapallosta kekoon hyökkäyssiniselle. Viimeistään silloin oli kaikille selvää että tänään on kaasu pohjassa.

Uudet soturit esiintyivät varsin mallikkaasti, ja muutenkin RNK näytti yllättävän raikkaalta. Ajoittain jopa karvattiin ylhäältä asti, pakit toimittelivat kiekkoja viivasta ja parhaimmillaan hakivat vielä itse perään omat rebounditkin pois kuljeksimasta.

Toki tutumpiakin elementtejä oli nähtävissä, kuten 2. erässä 10 minuutin sisään vastustajalle annetut 3 läpiajoa. Ne tekivät kuitenkin pelkästään hyvää Suvannon kuntoiluprojektille. Sen ansiosta päätöslukemiksi jää tänään jokseenkin hallittu 5-3. Tästä on hyvä jatkaa!

Avausillan yleisömäärä oli muuten 2,5-kertainen viime kauden keskiarvoon verrattuna. Onko tässä alkamassa uusi RNK-buumi? Korjataanko jo tänä vuonna harkitun brändinrakennuksen satoa, kun urheilullinenkin puoli alkaa pikkuhiljaa kestämään päivänvaloa? Vielä ehdit hyppäämään mukaan kelkkaan, ensi viikonloppu menee matkapelissä mutta 6.10. on taas sirkus kaupungissa!

Illan tilastoraportti:
http://www.tilastopalvelu.fi/…/gamer…/report/gamereport.php…

#21200


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat