27.10. Paikalliskamppailu & Rautaliigan kärkiottelu - Hoci vs. VG-62
26.10.2018 21:49 Uutiset / Hoci

Otteluennakko

Paikalliskamppailu. Kärkikamppailu.
Runkosarjan #2 vs runkosarjan #1.
Raaka-Raisio vs Naantalin Aurinko. Suomen Chicago vs Suomen San Francisco.

Länsirannikon viikonlopun odotetuin mittelö huomenna klo 16.00 rakkaassa ja raa’assa Raisiossa Kerttulan 1-hallissa!

Myyttinen E18-tien derby tekee odotetun paluun kolmen kauden tauon jälkeen. Tämän aikavälin VG-62 vietti heille tutummassa Suomi-sarjan ympäristössä, mutta tällä kertaa hissi toi naapurin ainakin hetkeksi takaisin Rautaliigaan. RNK Hoci aloitti valmistautumisen tähän tapahtumaan jo edellisellä yhteisellä kaudella 2014-2015 virittämällä kaikkien aikojen pitkän ansan: silloin otettiin ”tietoisesti” jokaisessa keskinäisessä kohtaamisessa lunta tupaan oikein urakalla.

Molemmilla joukkueilla on hieman samaa runkoa käytettävissä edelleen, mutta vanhimmat käyrät ovat vaihtuneet nuorempiin. Eliteprospectsin historian mukaan molempien joukkueiden keski-ikä on nuorentunut yli 3 vuotta. Iloksemme huomasimme myös että RNK:n keskipaino on pudonnut 0,43 kiloa. Atleettisuudessa on siis otettu painavien vuosien jälkeen jättiharppaus oikeaan suuntaan!

Mitkä ovat joukkueiden tämänhetkiset voimasuhteet, se selviää vain paikan päällä. Joten tule huomenna lauteille lauantaina Kerttulan 1-hallin prime timeen klo 16.00, kun sauna lämpeää! Liput aikuisilta 5€, eläkeläiset ja alle 15-v ilmaiseksi. 100% viihdetakuu.

Ps. Liigan toimistollakin ollaan hereillä, lauantai-illan TPS-Hifk on järkevästi myöhäistetty alkamaan klo 19.30. Siirtymäaikaa jäänee noin tunti, toivottavasti liikenteenohjaus pelaa ja saadaan edes puolet Kerttulan jäähallin parkkipaikasta tyhjennettyä ennen sitä. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme tuttuun tyyliin Myllyn parkkihallia!

#21200


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat