Reilu Fiilis 2019
1.4.2019 16:25 Uutiset / Seuran etusivu

Reilu Fiilis 2019 -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 26.5.2019 klo 14 Kerttulan Liikuntakeskuksessa, Raisiossa.

Reilu Fiilis on Raision Fysioterapian luoma varainkeruutapahtuma, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä raisiolaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi. Tuoton keräyksestä ja eteenpäin lahjoituksesta vastaa Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry. Kesäkuussa 2018 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma keräsi huimat 7810€.Reilu Fiilis 2019 -tapahtuma järjestetään sunnuntaina 26.5.2019 klo 14 Kerttulan Liikuntakeskuksessa, Raisiossa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Raision kaupungin ja raisiolaisten urheiluseurojen kanssa. Tapahtuma-alueella on monenlaista aktiviteettia kaikenikäisille. Tapahtuma huipentuu klo 16 pelattavaan hyväntekeväisyysotteluun, jossa pelaamassa on muun muassa useita julkisuudesta tuttuja nimiä.Onko yrityksesi kiinnostunut tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa? Nyt olisi mahdollisuus auttaa!
Reilu Fiilis yhteistyökumppaneiden haku on käynnissä. Yritysten tekemät rahalahjoitukset ohjataan suoraan lyhentämättömänä Hope ry:lle. Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus itse valita lahjoitettavan summan suuruus.Tänä vuonna etsimme tapahtumalle myös pääyhteistyökumppania, joka saa huomattavasti näkyvyyttä Reilu Fiilis -tapahtuman markkinoinnissa ja ennakkouutisoinnissa sekä tietenkin tapahtumapäivänä alueella. Mikäli olet kiinnostunut pääsponsoroinnista, niin ota yhteyttä Pauliina Luukkala
pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi / 041 436 0730.Tapahtuma järjestetään talkoovoimin ja nollabudjetilla, jotta voimme lahjoittaa tuoton täysin lyhentämättömänä. Etsimme myös yhteistyökumppaneita, jotka voisivat auttaa tapahtuman järjestämisessä.
Yritys voi lähteä mukaan tapahtumapäivään esimerkiksi ostamalla ständipaikan tai mainostilaa tapahtuma-alueelta. Yritys voi tehdä myös tavaralahjoituksia esim buffettiin tai arpajaisiin.Mukaan lähtevät yritykset saavat:
  • Positiivista näkyvyyttä Reilu Fiiliksen sosiaalisessa mediassa (Facebookissa ja Instagramissa)
  • Reilu Fiilis nettisivuille (www.raisionfysioterapia.fi/reilufiilis) logo ja linkki yrityksen sivuile
  • Tapahtumapäivänä alueella yhteistyökumppaneiden logoista koottu taulu
  • Turun Seutusanomat painavat lehteen yhteistyökumppaneiden nimet tapahtuman jälkeen
  • Mahdollisuus neuvotella tapauskohtaisesti muusta näkyvyydestä


Lue lisää Reilu Fiilis -tapahtumasta nettisivuiltamme: www.raisionfysioterapia.fi/reilufiilis.
Seuraa myös Facebookissa ja Instagramissa @reilufiilis.


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat