B, B nuorten alueliiga lohko 4

Red Wings - RNK   8 - 6

Malmi 2, Etelä

Paljon maaleja, mutta silti pettymys

Otteluun lähdettiin hakemaan ainoastaan voittoa, mutta ilman pisteitä tultiin kotiin.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja tapahtumia riitti molemmissa päädyissä. Kotijoukkue onnistui maalin teossa kerran ja RNK:n ruuti oli märkää. Erätauolle lähdettii lukemissa 1-0.

Toisessa erässä Reds sai upotettua kiekon vielä kaksi kertaa RNK:n maaliin ennenkuin sinikeltaiset ryhdistäytyivät. Kaksi maalia saatiin aikaiseksi vierasjoukkueen toimesta ja erätauolle lähdettiin lukemissa 4-2.

Kolmannessa maaleja tuli molempiin päihin. Kotijoukkue jäähyili ja RNK onnistui tällä kertaa hyödyntämään ylivoiman. Kotijoukkue hyödynsi Mestis-pelureita ja rosterissa taisi olla vielä ylimääräinen pelaajakin. Lopputulos 8-6 oli pettymys.