RNK:n uudet valmennuspäälliköt esittäytyvät!
22.3.2018 20:32 Uutiset / Seuran etusivu

RNK:n uudet valmennuspäälliköt esittäytyvät!

Raision Nuorisokiekon nykyinen valmennuspäällikkö Pasi Palonen siirtyy toisiin tehtäviin ja uudet valmennuspäälliköt aloittavat tehtävässä 1.5.2018. Pasilla on takana pitkä historia RNK:ssa pelaajana ja valmennuspäällikkönä. Pasi on tehnyt tärkeää ja esimerkillistä työtä lasten ja nuorten eteen, ja hän on ollut suuressa roolissa pelaajien kehittymisen kannalta. Leikkisästi Pasia voisi kutsua ”lapsikuiskaajaksi”, koska niin suuri vaikutus hänellä on ollut näihin nuoriin.

”Nämä ovat olleet hienoja vuosia täällä Raisiossa ja olen nauttinut työstäni. Itsensä kehittämisen kannalta RNK on ollut mahtava oppimisympäristö– on saanut kokeilla, epäonnistua ja yrittää uudelleen. Itselleni on ollut tärkeää, että olen saanut kehitellä ja viedä asioita eteenpäin. Olemme saaneet luotua lapsille hyvän toimintaympäristön, jossa on laadukasta toimintaa ja mahdollisuus kehittyä. Hienoa, että toiminnalle saadaan hyvät jatkajat. Työ vaatii paljon aikaa, panostusta ja intohimoa, mutta vastapainoksi siitä saa myös paljon itselleen. Haluankin kiittää toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia ja vanhempia sekä seuran johtoa luottamuksesta ja toiminnan mahdollistamisesta. Kaikille valmennettavilleni haluan sanoa kiitos. Olen saanut olla osa mahtavaa porukkaa, jossa on mukana huikeita ja hienoja lapsia!”, Pasi Palonen tarinoi.

Uudet valmennuspäälliköt ovat Ville Aaltonen (ikäluokat E:stä ylöspäin) ja Tuomas Peltonen (kiekkokoulusta F-junioreihin). Valmennuspäälliköt tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä keskenään ja yhdessä he määrittävät seuran valmennuslinjat jääkiekon osalta. He vastaavat mm. valmennuksesta, ohjaamisesta ja sisäisestä jäänjaosta. Lisäksi tehtäviin kuuluu toimia yhteyshenkilönä valmentajille ja ohjaajille seurajohtoon päin kuin myös vanhempien suuntaan.

Valmennuspäällikkö Ville Aaltonen, 35 v.
”Olen aloittanut jääkiekon pelaamisen 6-vuotiaana. Aktiiviuran lopetin viisi vuotta sitten naapuriseura VG-62:ssa ja sitä ennen pelasin Mestistä Tutossa. Parin viimeisen pelivuoden aikana aloitin valmennushommat siinä samalla ja olen nyt toiminut junnuvalmentajana VG:ssä noin 7 vuotta. Valmentamisen lisäksi olen toiminut koulunkäyntiavustajana ja vetänyt lasten iltapäiväkerhoja ja jumppia. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja. Voinkin sanoa, että olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta päästä RNK:n toimintaan mukaan.”

Juniorivalmennuspäällikkö Tuomas Peltonen, 38 v.
”Oma innostus jääkiekkoon syntyi 7-vuotiaana ja olenkin RNK:n kasvatteja. Lajin parissa, suurimmaksi osaksi pelaajana, on kertynyt jo reilu 30 vuotta. Viimeiset kolme vuotta olen toiminut valmentajana täällä Raisiossa. Innostus valmentamiseen lähti oman pojan harrastuksen myötä. Vapaa-ajalla käyn edelleen pelaamassa jääkiekkoa sekä sulkapalloa, kalastus kuuluu myös vapaa-aikaani.”

Molemmat herrat pohtivat yhteen ääneen, että heidän on tarkoitus jatkaa siitä, mihin Pasi jää. Suurena haaveena on, että saadaan lajin pariin uusia harrastajia ja pystytään luomaan innostunut ja iloinen ilmapiiri. Kummallakaan heistä ei ole aikaisempaa kokemusta varsinaisen valmennuspäällikön tehtävistä, mutta usko on kova, että siinä onnistutaan. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uutta kautta.

Haluamme toivottaa Villen ja Tuomaksen tervetulleiksi RNK:n leiriin sekä Pasille onnea ja menestystä uusiin haasteisiin. Tietenkin toivomme, että sinikeltainen sydän jatkaa Pasin mukana myös jatkossa!


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat