Lahti Ringette - RNK Flyers
22.10.2018 17:36 Uutiset / RNK Flyers

Lahti Ringette - RNK Flyers 9 - 5 (3-2, 0-0, 2-1, 4-2)

13.10. lauantaiaamulla lähdimme kohti Lahden SOL Areenaa siinä toivossa, että pisteet lähtisivät meidän matkassa Raisioon. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Alkulämpö tehtiin tavalliseen tapaan ja olimme valmiita voittamaan pelin.

Ensimmäinen erä ei kuitenkaan ollut vakuuttava pelillisesti. Rengas ei pysynyt hallussa ja omat kaverit olivat kerta kaikkiaan vain hukassa. Tuntui sille että kentällä näkyi vain sinipaitoja.

Toiseen erään lähdimme jo ihan eri jalalla. Rengas alkoi pysyä hallussa ja keltapaitojakin alkoi vilahdella lahtelaisten seassa. Saimme pelin haltuumme ja pelaaminen alkoi jo näyttää ringeteltä. Lähdimme pitkälle erätauolle 3-2 tilanteessa.

Kun tauolta päästiin niin peli jatkui jonkun aikaa hyvänä, mutta sitten jotain tapahtui. Vaihdot venyivät, syötöt huononivat ja olimme taas kuin ihan eri joukkue. Kaksi viimeistä erää oli kovaa taistelua mutta sekavaa sellaista. Tuntui siltä että mikään ei toiminut.

Takkiin tuli 9-5 emmekä olleet tyytyväisiä, mutta tästä on vain suunta eteenpäin. Ensi pelissä olemme taas valmiita voittamaan ja olemaan parempi joukkue!!


   
Lisää uutisia
Ringette
«  Kesäkuu   »
Kategoriat