Auta meitä selvittämään, miten RNK:n toiminta lisää lasten ja nuorten hyvinvointia - VASTAA KYSELYYN
SeuraJulkaistu: 09.04.2024 16.45

Auta meitä selvittämään, miten RNK:n toiminta lisää lasten ja nuorten hyvinvointia - VASTAA KYSELYYN

Kiitos, jos vastasit viime syksynä Jopoxissa kyselyyn harrastajan hyvinvoinnista ja perhetaustoista. Saimme kyselystä tärkeää tietoa seuran toiminnan kehittämiseen.

Syksyn 2023 kyselystä voit lukea lisää https://www.rnk.fi/uutiset/55560/rnk-osallistui-me-saation-selvitykseen-hyvinvoinnin-kokemuks


Sama lyhyt kysely toteutetaan nyt uudestaan. Vastausaikaa on 9.-25.4.2024 ja kyselyllä halutaan seurata, miten harrastajien hyvinvointi on kehittynyt.

Vaikka et olisi vastannut kyselyyn syksyllä 2023, voit ehdottomasti antaa äänesi kuuluviin tällä kertaa! Jokaisesta vastauksesta on meille paljon hyötyä.

Kyselyn on kehittänyt lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia edistävä ja syrjäytymistä ehkäisevä Me-säätiö. Tuloksena seura saa valmiin raportin, joka kertoo, miten iso vaikutus seuran ja joukkueiden toiminnalla on lasten ja nuorten hyvinvointiin ja syrjäytymisen ehkäisyyn. Kyselyissä kerätty data kertoo koko seuran ja joukkueiden tasolla, millaisista perhetaustoista seuran harrastajat tulevat, ja miten toiminta vaikuttaa harrastajien sosiaaliseen hyvinvointiin. Seura ei kuitenkaan näe yksittäisen harrastajien vastauksia. Kysely noudattaa tiukasti tietosuojalakia.


Haluamme mahdollistaa tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia harrastajien lähtökohdista riippumatta, sekä tarjota harrastajille turvallinen ja hyvinvointia edistävä ilmapiiri. Kiitos kun auta meitä tässä työssä!


Kyselyyn vastaaminen

  • Yli 13-vuotiaat vastaavat kyselyyn itse.
  • Alle 13-vuotiaiden osalta huoltaja vastaa harrastajan puolesta.
  • Jopoxiin merkityt harrastajat/pelaajat saavat kutsun vastata kyselyyn suoraan henkilökohtaisella jäsentilillä Jopoxissa.
  • Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia.
  • Vastausaikaa on 9.-25.4.2024
  • Me-säätiö vastaa kyselyn lisäksi datan käsittelystä ja analysoinnista sekä tarjoaa RNK:lle raportit toiminnan tavoittavuudesta ja vaikuttavuudesta.

Suuri kiitos avustasi!


Voit myös katsoa alta 15 minuutin esittelyvideon Melviosta.

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi