Raision Nuorisokiekko ry

Raision Nuorisokiekko ry on vuonna 1977 perustettu jääkiekkoilun, ringeten ja taitoluistelun kasvattaja- ja tähtiseura.
RNK on Suomen Jääkiekkoliiton, Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton, Suomen Taitoluisteluliiton ja Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilun jäsenyhdistys.

Seuran toiminnassa on mukana noin 400 harrastajaa ja 20 eri joukkuetta/ryhmää, joita pyöritetään noin 100 vapaaehtoisen voimin.

Seurassa työskentelee kolme palkattua henkilöä:

  • toiminnanjohtaja
  • valmennuspäällikkö (jääkiekko, osa-aikainen)
  • junioripäällikkö (jääkiekko, osa-aikainen)


RNK:n organisaatio 2019

TOIMINTAKAUSI
Seuran toiminta ja tilikausi on 1.5.-30.4. Joukkueiden jääharjoittelukausi on pääasiassa elokuusta huhtikuuhun. Kauden alkamis- ja päättymisajankohdat vaihtelevat joukkueittain. Suomen Jääkiekkoliiton sekä Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton alaiset ottelut alkavat pääosin syyskuun lopulla.

HALLITUS
Yhdistyksen johtokunta kokoontuu toimintakauden aikana kerran kuukaudessa käsittelemään kulloinkin ajankohtaisia asioita, poislukien heinäkuu. Seuran nimenkirjoittajat ovat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä toiminnanjohtaja.

VUOSIKOKOUS
Ylintä päätäntävaltaa RNK:ssa käyttää sen jäsenistö syys- ja kevätkokouksissa. Kokouskutsut lähetetään jäsenille vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta. Syyskokouksessa esitetään mm. johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös, päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä. Kevätkokouksessa päätetään mm. seuran urheilumuodoista, vahvistetaan jäsen- ja kannattajamaksut, seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio, valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja muut johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle ja valitaan tilin- tai toiminnantarkastaja.

Alla kuvattu seuran päätöksenteko- ja ongelmaratkaisuprosessi:

Seuratoimintaopas


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat