Maksut 2019-2020

RNK:lla on käytössä keskitetty taloushallintomalli, jossa seuran joukkueiden käytössä on yksi pankkitili. Tilin alla jokaisella joukkueella ja ryhmällä on oma kustannuspaikka. Jokainen joukkue/ryhmä on oma tulosvastuullinen yksikkönsä, jota johtaa joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja yhteistyössä jaostonjohtajan, toiminnanjohtajan ja johtokunnan kanssa.

MAKSUT
Joukkueen toimintakausi on 1.5.-30.4. Jokainen joukkue laatii oman kausibudjettinsa, jonka mukaan pelaajien kausimaksut määräytyvät. Tilikauden päättyessä joukkueen tulos on oltava +/- nolla.

Seuramaksut kaudella 2019-2020

Pelaajan kausimaksun suuruuteen vaikuttavat mm. seuramaksu, lajiliittojen sarjamaksut, harjoitus- ja pelivuorojen määrä sekä mahdollisiin turnauksiin osallistuminen. Lisäkuluja voi tulla esim. uusista joukkueasuista. Joukkueen laskutuksesta vastaa joukkueen rahastonhoitaja. Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Muistathan maksaa laskut eräpäivään mennessä!

Joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt ovat seuran jäseniä, joilta seura perii jäsenmaksun. Eri jäsenmaksuluokkien summat vahvistetaan seuran kevätkokouksessa.

LISENSSI
Jokaisella harraste- ja kilpailutoimintaan osallistuvalla pelaajalla on oltava voimassa oleva lisenssi heti kauden alussa. Jokainen pelaaja/pelaajan vanhempi hankkii itse lisenssin lajiliiton ohjeiden mukaisesti.

ERÄÄNTYNEET LASKUT
Seura on tehnyt maksupalvelusopimuksen Visma Financial Solutions Oy:n kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Visma hoitaa kaiken maksuihin liittyvän: viitteettömien suoritusten kohdentaminen, liikamaksujen palautukset, maksumuistutukset ja -vaatimukset, jälkiperinnän ja tarvittaessa oikeudellisen perinnän. Maksumuistutuksesta ja maksuvaatimuksesta Visma perii 5 € palvelumaksun, lisäksi jokaisesta erääntyneestä laskusta kertyy viivästyskorkoa, joka lisätään velallisen maksettavaksi.

1.11.2019 lähtien seura ja/tai joukkue vastaa ainoastaan laskun sisällöstä ja Visma maksuista. Mikäli joukkueessa on pelaaja, joka tarvitsee maksusuunnitelman kausimaksujen suorittamisesta, tulee siitä sopia etukäteen joukkueenjohtajan, rahastonhoitajan, jaoston puheenjohtajan ja seuran toiminnanjohtajan kanssa. Maksusuunnitelma onnistuu myös jälkikäteen (laskun lähettämisen jälkeen), jolloin sen tekemisestä vastaan Visma.


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat