Maksut 2019-2020

RNK:lla on käytössä keskitetty taloushallintomalli, jossa seuran joukkueiden käytössä on yksi pankkitili. Tilin alla jokaisella joukkueella ja ryhmällä on oma kustannuspaikka. Jokainen joukkue/ryhmä on oma tulosvastuullinen yksikkönsä, jota johtaa joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja yhteistyössä jaostonjohtajan, toiminnanjohtajan ja johtokunnan kanssa.

MAKSUT
Joukkueen toimintakausi on 1.5.-30.4. Jokainen joukkue laatii oman kausibudjettinsa, jonka mukaan pelaajien kausimaksut määräytyvät. Tilikauden päättyessä joukkueen tulos on oltava +/- nolla.

Kausimaksun suuruuteen vaikuttavat mm. liittojen sarjamaksut, harjoitus- ja pelivuorojen määrä sekä mahdollisiin turnauksiin osallistuminen. Lisäkuluja voi tulla esim. uusista joukkueasuista. Joukkueen kausimaksulaskuista vastaa joukkueen rahastonhoitaja. Laskutus tapahtuu sähköpostitse.

Seura perii toimihenkilöiltä ja harrastajilta jäsenmaksun. Lisäksi harrastajilta peritään seuramaksu erillisen taulukon mukaan.

LISENSSI
Jokaisella kilpailutoimintaan osallistuvalla pelaajalla on oltava voimassa oleva lisenssi heti kauden alussa. Jokainen pelaaja/pelaajan vanhempi hankkii lisenssin itse jääkiekkoliiton tai ringetteliiton ohjeiden mukaisesti.

ERÄÄNTYNEET LASKUT
Joukkueen rahastonhoitaja huolehtii maksumuistutuksien lähettämisestä. Mikäli erääntyneitä laskuja ei makseta ensimmäisen huomautuksen jälkeen, siirretään lasku Visma Duetto Oy:n perittäväksi, jolloin perintä- ja korkokulut lisätään velallisen maksettavaksi.


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat