RNK on mukana HedCoach for Sport -konseptissa, joka tarjoaa Urheiluseura 2.0 tiedolla johtamisen alustan. HedCoach on riippumaton toimija, jonka arvopohjana on luottamus, tavoitteellisuus ja yhteenkuuluvuus. HedCoach for sportsin missiona on palvella monipuolisesti strategisten muutosten edistämistä liikunnan ja urheilun kentällä. Urheiluseura 2.0 alustan työkaluilla pystytään paikallistamaan seuran vahvuudet, hyödyntämään niitä kehitystoiminnassa sekä vertailemaan, millaista on RNK:n toiminta suhteessa muihin seuroihin ja seuraamaan, miten toimintaan sijoitetut resurssit saadaan käännettyä yhteiskunnallisiksi hyödyiksi. RNK on siis yksi edelläkävijäseuroista, jotka ovat ottaneet johtamistyökalut käyttöön. Samalla jokainen seuratoimija on tärkeä osa tätä kokonaisuutta ja yhdessä edistämme vastuullista seuratoimintaa. Kiitos, että olet mukana!

Urheiluseuratoiminta on hyvä ymmärtää tapana, jolla useat sukupolvet ovat organisoitu toiminnallisesti yhteisen tekemisen ääreen. Urheiluseurojen toiminta on myös monella tapaa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa: luodaan osallisuutta ja yhteisöllisyyttä jäsenille, parannetaan kokonaisvaltaisesti kansanterveyttä, luodaan uria urheilun ja valmennuksen parissa sekä vaikutetaan alueellisesti ja kansallisesti talouteen erilaisten tapahtumien muodossa.

RNK:ssa aloitettiin opettelu tiedolla johtamisen saloihin maaliskuussa 2023, kun ensimmäinen seurayhteisötesti lähetettiin seurayhteisölle ja -verkostolle.

Nyt, kun johtamistyökalut on otettu käyttöön, on seuraavaksi vuorossa Urheiluseura 2.0 kokonaisuuteen kuuluva valmentajien itsearviointi, joka toteutetaan viikolla 40-41. Jokaiselle seuran valmentajalle tulee sähköpostiin vastauslinkki, ja vastausaikaa on 4.-10.10.2023.

Itsearvioinnissa on viisi osiota:

  • Perustiedot
  • Valmennustehtävät
  • Valmentajuus
  • Valmentajien ja valmennusjohtajien mahdollisuuksien kehittäminen seuratoiminnassa
  • Tietojen jakaminen

Itsearvioinnin tulosten avulla pystymme entistä paremmin tukemaan ja auttamaan seuran valmentajia saavuttaamaan ja toteuttamaan omia tavoitteita, sekä suunnittelemaan seuran tulevaisuutta ja kehittämään valmennustoimintaa.


Lisätietoja

Urheiluseura 2.0

Hedcoach for Sport

Toiminnanjohtaja Laura Kontto, toiminnanjohtaja@rnk.fi / 050 477 4711

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi