Matias Barck uudeksi valmennuspäälliköksi
25.3.2020 9:17 Uutiset / Seuran etusivu

Matias Barck uudeksi valmennuspäälliköksi Raision Nuorisokiekkoon

Poikkeustilanteesta huolimatta meillä on hyviä uutisia. Raision Nuorisokiekko ry (RNK) kehittää toimintaansa palkkaamalla päätoimisen valmennuspäällikön. Valmennuspäällikön toimi käsittää jääkiekon sekä ringeten urheilutoiminnan kehittämisen seurassa.

RNK:n valmennuspäällikkönä vuodesta 2018 toiminut Ville Aaltonen ja junioripäällikkönä toiminut Tuomas Peltonen ovat ilmoittaneet lopettavansa tehtävissä työsuhteen päättyessä 15.6.2020. Uudeksi valmennuspäälliköksi on valittu 41-vuotias Matias Barck.

Matias siirtyy TPS Juniorijääkiekon taitovalmentajan tehtävästä Raision Nuorisokiekkoon 1.5.2020 alkaen. Matiaksen oman pelaajataustan ohella hänellä on pitkä, yli 10 vuoden valmennuskokemus luistelukoulusta B-nuoriin. Valmentamisen lisäksi Matias on toiminut Suomen jääkiekkoliiton kurinpitäjänä sekä Tutor-valmentajana. Aiemmin hän on toiminut luokan-, liikunnan- ja erityisopettajan tehtävissä sekä lastensuojelualalla.

”Olemme todella tyytyväisiä ja iloisia Matiaksen liittymisestä RNK:n sinikeltaiseen joukkueeseen. Matiaksen kokemuksen myötä saamme lisää osaamista seuran valmentajien ja ohjaajien kouluttamiseen ja tukemiseen. Koen, että toiminnan kehittämisen kannalta päätoiminen valmennuspäällikkö on todella iso ja tärkeä asia seuralle”, toteaa RNK:n toiminnanjohtaja Laura Kontto.

RNK haluaa kiittää Villeä ja Tuomasta seuran eteen tekemästä pyyteettömästä työstä sekä halusta kehittää pelaajia suurella sydämellä ja avoimin mielin. Molemmat herrat jatkavat RNK:n valmentajina, joten he tulevat olemaan tuttu näky hallilla jatkossakin.

RNK ry:n puolesta,

Laura Kontto
Toiminnanjohtaja


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat