Jäähyväisottelu
16.6.2020 17:55 Uutiset / Seuran etusivu

Altsin ja Peltsin jäähyväisottelu

Perjantaina 12.6. pelattiin RNK:n lähihistorian merkityksellisin ottelu - Team Altsi vs. Team Peltsi. Ottelun lopputuloksesta ei ole täyttä varmuutta, mutta toinen pelasi joukkueelle ja toinen itselleen.

Elokuussa 2018 Ville Aaltonen ja Tuomas Peltonen hyppäsivät valmennuspäällikön ja junioripäällikön saappaisiin, ja edessä oli hyppy osittain tuntemattomaan. Itseään säästelemättä ja oman päätyönsä ohella, he ovat tehneet töitä seuran ja joukkueiden eteen suurella sinikeltaisella sydämellä! Näihin kahteen vuoteen on mahtunut paljon uuden oppimista ja uusiin ihmisiin tutustumista, urheilun tuomia suuria tunteita ja tähtihetkiä kuin myös karvaita tappioita ja pettymyksiä.

Kiitos Ville ja Tuomas näistä kahdesta vuodesta, olette hoitaneet tehtävänne kiitettävin arvosanoin. Voin sanoa kaikkien RNK-laisten puolesta, että olette tehneet seurasta paremman!


Samalla haluan sanoa kiitokset muutamille toimihenkilöille:

Jyri Kortela
Harri Holvisto
Janne Salomaa
Saara Koskela
Markus Lillbjörk
Carita Laulumaa
Mika Raittinen
Tomi Suoyrjö

Panoksenne jääkiekon -06 ikäryhmän joukkueelle on ollut merkittävä. Kiitos yhteistyöstä. Toivotamme menestystä jatkoon ja tsemppiä uusiin haasteisiin.


Jouni Nurkkala
Miia Jokila
Rauli Jokila
Tapani Ahlqvist
Tiina Silokivi
Marko Usvala

Panoksenne ringeten BSM RNK:n ja UJK:n yhdistelmäjoukkueelle on ollut merkittävä. Kiitos yhteistyöstä. Toivotamme menestystä jatkoon ja tsemppiä uusiin haasteisiin.


Lisäksi kiitos kaikille RNK:n toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille tekemästänne työstä lasten ja nuorten eteen. Ilman teitä toiminta ei olisi mahdollista.


Laura Kontto
Toiminnanjohtaja
Raision Nuorisokiekko ry   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat