Osta kertakäyttömaskeja
10.9.2020 19:49 Uutiset / Seuran etusivu

Osta kertakäyttömaskeja!

THL on antanut virallisen suosituksen kasvomaskien käytöstä toisten ihmisten suojaamiseksi.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii, aivastaa, puhuu tai laulaa. Osa COVID-19 -tartunnan saaneista henkilöistä ei saa lainkaan oireita tai oireet ovat hyvin vähäisiä, ja tästä syystä henkilö ei ole tietoinen tartunnastaan. Virus voi tarttua jo muutama päivä ennen oireiden alkua.

Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvomaskeja on monenlaisia: erilaiset itse valmistetut tai kaupoista hankittavat kankaasta tai muista materiaaleista valmistetut maskit. Kasvomaski ei ole varsinainen hengityksensuojain. Kasvomaskien teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti.


RNK haluaa omalta osaltaan toimia vastuullisesti ja edistää ihmisten terveyttä myymällä kertakäyttömaskeja. Ostamalla maskeja, tuet paikallista urheiluseuraa ja sen junioritoimintaa.

RNK myy maskeja hintaan 40 € paketti. Yhdessä paketissa on 50 kpl kertakäyttömaskeja.

Tee tilaus vastaamalla lomakkeeseen.
HUOM! 10.10. klo 13:12 maskeja jäljellä 8 pakettia!

Maksu suoritetaan Raision Nuorisokiekko ry:n pankkitilille:
FI69 4309 2120 1298 34
Viesti: HYÖDYKEMYYNTI

Tilaamalla kertakäyttömaskeja tuet koko seuran toimintaa.

Olemme tilaajaan yhteydessä, kun tilaus on valmis noutdettavaksi. Maksu tulee näkyä seuran tilillä ennen maskien luovutusta.

Myytävät maskit täyttävät standardin EN14683:2019, maskit on testattu Tallinnassa 2020 / EKUK. Testituloksissa BFE-suodatintehon keskiarvo 98%.


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat