Rajoitukset ja suositukset jatkuvat 28.2. saakka
3.2.2021 8:24 Uutiset / Seuran etusivu

Rajoitukset ja suositukset jatkuvat 28.2. saakka

Tiistaina 9.2. kokoontunut koronakoordinaatioryhmä piti ennallaan kaikki aiemmat suositukset ja niitä jatketaan 28.2.2021 saakka. Erityisesti painotetaan etätyön merkitystä sekä maskisuositusten noudattamista ja turvavälien pitämisen tärkeyttä. Jokaisella on henkilökohtainen vastuu noudattaa annettuja suosituksia.


Nykyiset harrastustoiminnan rajoitukset ovat voimassa ainakin sunnuntaihin 28.2. saakka:

 • Aikuisten (yli 20 v.) ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa pidetään edelleen keskeytettynä sekä aikuisten joukkueurheilun tauko jatkuu 28.2. asti.
 • Lasten ja nuorten (alle 20-vuotiaat) harrastustoiminta voi jatkua ilman lähikontaktia ja kun huomioidaan turvavälit ja muut koronatoimet:
  • Alle 20-vuotiaiden sisäliikuntatiloissa toteutettava ottelu- ja kilpailutoiminta on keskeytetty.
  • Alle 12-vuotiaiden oman ryhmän tai joukkueen kesken myös lähikontaktia sisältävät harjoitteet ovat sallittuja.
  • Harjoittelu 12-20 -vuotiailla tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa kaikessa harjoittelussa pidättäytymistä lähikontakteista.
  • Harjoituksiin voi osallistua vain täysin terveenä.
  • Osallistuminen korona-ajan harjoitteluun on vapaaehtoista.
 • Ulkoliikuntapaikkoja voi käyttää, kun huolehditaan riittävistä turvaväleistä.
 • Kilpaurheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti.

Suositellaan erittäin vahvasti kaikille yli 12-vuotiaille kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin urheilu- ja liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka terveydentilansa vuoksi ei voi maskia käyttää. Asiakkaat hankkivat kasvomaskinsa itse ja maskin tulee olla puettuna saavuttaessa sisäliikuntatiloihin. Maskia tulee käyttää aulatiloissa, saapumis- ja kokoontumistiloissa, pukuhuoneissa ja muissa vastaavissa tiloissa.

Ei yleisöä sisätiloihin! Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä yli 10 henkilön yleisötapahtumat on kielletty 10.3. saakka.

Raision pandemiaryhmä kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 16.2.

Reijo Hakorinta
Liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja
Raision kaupunki


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat