Lasten harrastetoimintaan pieniä höllennyksiä
9.2.2021 15:36 Uutiset / Seuran etusivu

Lasten harrastetoimintaan pieniä höllennyksiä

Tiistaina 9.2.2021 kokoontunut Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä kevensi lasten ryhmäharrastustoimintaa koskevia suosituksiaan. Alle 12-vuotiaiden oman ryhmän tai joukkueen kesken myös lähikontaktia sisältävät harjoitteet ovat jatkossa mahdollisia. Pelaaminen muita joukkueita vastaan ei ole edelleenkään sallittua eikä kilpailuja tai esiintymisiä tule järjestää.

Varsinais-Suomi on yhä koronan leviämisvaiheessa eikä suositusten höllentämiselle muilta osin ole edellytyksiä.

Varsinais-Suomessa alle 12-vuotiaat voivat jatkossa harjoitella pelinomaisesti nimenomaan oman harrastusryhmänsä kesken. Koronakoordinaatioryhmä korostaa, että alle 12-vuotiaiden harrastusryhmissä on jatkossakin suositeltavaa kokoontua aina samoissa kokoonpanoissa.

Kilpailutapahtumia tai muita kohtaamisia muiden harrastusryhmien kanssa ei pidä järjestää.

– Noudatetaan edelleen turvallisen harrastamisen kriteerejä. Näin voimme varmistaa, että lapset voivat harrastaa monipuolisesti ja siten estää heidän putoamisensa hyvinvointia edistävästä harrastustoiminnasta, Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän puheenjohtaja Mikko Pietilä sanoo.

Koronakoordinaatioryhmä piti yli 12-vuotiaiden nuorten harrastustoimintaan liittyvät suositukset ennallaan. Käytännössä turvavälejä tulee pystyä noudattamaan kaikessa nuorten – sekä luonnollisesti aikuisten - harrastustoiminnassa.

Lue koko tiedote VSSHP:n nettisivuilta https://www.vsshp.fi/fi/sairaanhoitopiiri/media-tiedotteet-viestinta/tiedotteet/Sivut/Lasten-harrastustoimintaan-pienia-hollennyksia.aspx


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat