Pelipassit kaudelle 2022-2023
JääkiekkoJulkaistu: 01.08.2022 07.22

Pelipassit kaudelle 2022-2023

Pelipassi oikeuttaa pelaajan ja/tai toimihenkilön osallistumaan liiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Joukkueen tehtävänä on tarkistaa, että jokaisella joukkueen kilpailutoimintaan osallistuvalla (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc.) on voimassa oleva pelipassi.

Jokainen pelaaja ja toimihenkilö lunastaa itse oman pelipassin.


Pelipassit ovat junioreilla ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta tai ikäluokasta, jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla/U20/U18 sarjoissa pelipassit ovat sarjakohtaisia (harraste/kilpasarjat/muut sarjat).

Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta, on jokainen vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Mikäli pelaajalle/toimihenkilölle lunastetaan vakuutukseton pelipassi, Jääkiekkoliitto suosittelee tarkistamaan omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

Kaikilla vaihtoaitiossa toimivilla tulee olla toimihenkilörekisteröinti, vaikka henkilöllä olisi pelaajan pelipassi lunastettuna.

Pelipassit lunastetaan Olympiakomitean Suomisport-palvelun kautta. Ennen ostoa kannattaa selvittää tarjolla olevat pelipassiluokat. Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16 €:n käsittelymaksun.

Lisätietoja pelipasseista www.finhockey.fi

Jaoston uusimmat