Vauhdikas vuosi 2019
23.12.2019 13:16 Uutiset / Seuran etusivu

Vauhdikas vuosi 2019

Kausi 2019-2020 käynnistettiin virallisesti 1.5. Sen jälkeen onkin tapahtunut paljon asioita ja nopealla aikataululla. Niiden muisteleminen pistää sekä hymyilyttämään että hengästyttämään. Voisi sanoa, että viimeiset kahdeksan kuukautta on mennyt vauhdilla!

Seura on ollut mukana tai järjestämässä erilaisia tapahtumia: muun muassa liikuntafestarit, unelmien liikuntapäivä, Reilu Fiilis, kesäleiri, Score Cup, liikunta- ja harrastemessut, Killin markkinat, seuran kehittämispäivä, Kerttulan koulun liikuntapäivä ja koulujen liikuntakerhot. Näiden tapahtumien aikana olemme liikuttaneet satoja lapsia ja nuoria.

Kauden alussa seura vaihtoi tilitoimistoa, joka oli usean kuukauden uurastus. Asiat ovat kuitenkin lähteneet hyvin pyörimään alkuhaasteiden jälkeen. Laskutuksen ja kirjanpidon osalta manuaalinen työ on vähentynyt, joka on tehostanut toimintaa ja vapauttanut aikaa niin joukkueiden toimihenkilöiltä kuin seuran työntekijöiltä muihin tehtäviin. Ringeten tähtiseura-auditointi tehtiin marraskuussa, joka oli myös iso rutistus ja kiitos siitä kuuluu ringettejaostolle, joukkueille ja joukkueiden toimihenkilöille. RNK jatkaa lapsissa ja nuorissa ringeten tähtiseurana seuraavat kolme vuotta.

Sekä jääkiekossa että ringetessä joukkueiden pelit ovat sujuneet vaihtelevasti, välillä hyvin ja välillä vähän huonommin. Pääasia kuitenkin on, että seurassa ja joukkueilla on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Samalla positiivisella asenteella on tarkoitus jatkaa myös vuotta 2020.

Mielenkiinnolla odotan, mitä uusi vuosikymmen tuo tulleessaan. Tavoitteena on edelleen selkiyttää seuran toimintatapoja ja toimenkuvia, ja sitä kautta koko seuran toimintaa. Seurassa on valtavasti aktiivisia ja osaavia toimihenkilöitä ja vapaaehtoisia, jotka mahdollistavat lasten ja nuorten, kuin myös aikuisten liikuttamisen. Kiitos siitä jokaiselle RNK:n toiminnassa mukana olevalle.

Toivotan kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua sekä onnea vuodelle 2020!

Laura Kontto
Toiminnanjohtaja
Raision Nuorisokiekko ry


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat