Toiminnan käynnistäminen 14.5. alkaen
13.5.2020 14:06 Uutiset / Seuran etusivu

Toiminnan käynnistäminen, RNK:n linjaukset ja valmennuspäällikön terveiset.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen rajoituksia puretaan asteittain:

  • Ulkoliikuntapaikat avataan 14.5.2020
  • 10 henkilön kokoontumisrajoitus voimassa 31.5.2020 saakka
  • 50 henkilön kokoontumisrajoitus voimassa 1.6.2020 alkaen
  • Yli 500 henkilön kokoontumisrajoitus voimassa 31.7.2020 saakka


Aloitamme kesäharjoittelun ryhmissä 1.6. alkaen joukkuekohtaisten aikataulujen mukaisesti. Joukkueenjohtajat koordinoivat aikataulut vastuuvalmentajien kanssa ja niistä tiedotetaan Jopoxin kautta. Harjoittelussa noudatetaan Suomen jääkiekkoliiton sekä Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton ohjeistuksia.

Kaikki toiminta tapahtuu kuitenkin terveys ja turvallisuus edellä. Olemme valmiita muuttamaan ohjeistusta tilanteen niin vaatiessa. Lähitapahtumiin osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen perhe päättää itse haluaako osallistua vai harjoitella etänä. Jokaisen lähitapahtumaan osallistuvan pelaajan vanhempi on velvollinen käymään alla olevan ohjeistuksen läpi pelaajan kanssa. Lisäksi valmentajat käyvät avainkohdat läpi ennen jokaisen harjoituksen alkua.

Tavoitteenamme on, että lähdemme kesän jälkeen uuteen kauteen hyvin valmistautuneena. Seuran valmentajia pyritään kouluttamaan tarpeen mukaan ja yhteistyötä lisätään ikäluokkien välillä. Näin voimme panostaa yksilön kohtaamiseen sekä urheilulliseen ja kasvatukselliseen kehitykseen.

Uutena valmennuspäällikkönä tutustuminen seuraan on alkanut täydellä höyryllä ja kesäkuun alussa, harjoittelun käynnistyessä pääsen tutustumaan pelaajiin, valmentajiin ja muihin toimihenkilöihin paremmin. Nyt rakenteilla oleva RNK Pelaajapolku yhdistettynä systemaattiseen ja osaavaan valmennukseen auttaa lapsia ja nuoria saamaan kipinän urheilulliseen elämäntapaan sekä elinikäisen harrastuksen, joka antaa hyvät eväät myös unelmien tavoittelulle.

Toiminnan käynnistäminen 14.5.2020.pdf

Yhteistyöterveisin,
Matias Barck
Valmennuspäällikkö


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat